Om Shake My World

Om Nya Shake My World - Kärleken är närmare än du tror!

Tänk dig att du kan dejta dina vänners singelvänner, utan att dina vänner behöver veta något. Och dessutom har möjligheten att träffa dem på olika roliga och opretantiösa event och aktiviteter!

Social Matchmaking - en världsunik matchningsmotor

De flesta par träffas idag via gemensamma vänner och bekanta, tätt efter kommer traditionell onlinedejting. Shake My World kombinerar dessa två främsta sätt till kärleken, enkelt och tryggt för dig som singel! En helt ny dejtingvärld med hundratusentals sociala kopplingar som varje timme ökar i ett mycket snabbt tempo när du, dina singelvänner och deras singelvänner registrerar sig. Det är via gemensamma vänner du med största sannolikhet kommer att träffa någon som passar just dig, så som det faktiskt har fungerat i alla tider.  

Tjänsten heter Social Matchmaking. En Social Match är en singel av önskat kön som är registrerad på sajten och där ni har minst en gemensam vän.  Du kan sedan bedöma ditt intresse för dina sociala matchningar utifrån de gemensamma vänner ni delar.  Vi ser det här som den bästa matchningsmetoden, överlägsen de vanliga dejtingsajternas traditionella matchningskriterier, baserade på ettor och nollor. Dessutom blir det tryggare och seriösare för dig att dejta någon som någon av dina vänner redan känner eller vet vem det är.

Med hjälp av Facebook kopplar vi samman dina vänner med andra redan Facebookregistrerade singlar på Shake My World och plötsligt kan du se vilka av singlarna som redan känner någon av dina vänner.  Detta utan att dina Facebookvänner behöver vara Shake My World medlemmar eller behöver få veta något om det.
På Shake My World hittar du sedan fler Shakevänner som i sin tur har vänner på Shake My World som du sedan kan spana in.

Beroende på hur stort ditt kontaktnät på Facebook är kommer varje singel av dina Facebookvänner som registrerar sig på Shake My World att ge dig uppskattningsvis 10-50 st nya Sociala Matchningar. En siffra som sedan automatiskt ökar för varje dag som går och fler ansluter sig.

1+1 blir inte längre två, det kan bli tre, fyra eller kanske hundratals.

GuldEvenemang och aktiviteter

Vår andra unika matchningmotor är singelaktiviteter och events som arrangeras på sajten. I de flesta fall exklusivt endast för medlemmar på Shake My World. De flesta enklare aktiviteterna arrangeras av medlemmarna själva och kan vara allt ifrån söndagspromenader eller olika mindre intresseaktiviteter till större After Works med flera hundra deltagande singlar.
Utöver dessa producerar olika företagspartners till Shake My World större events och arrangemang riktade exklusivt till medlemmar, Guldmedlemmar och singlar.
Dessa välarrangerade events kallar vi för GuldEvenemang och de blir alltid snabbt fullbokade då antalet platser är begränsade mellan allt ifrån 20 till 500 platser. De innehåller alltid förmåner som våra partners exklusivt erbjuder våra medlemmar.
Vill du vara säker på att få en plats på dessa rekommenderar vi dig att bli betalande Guldmedlem samt logga in regelbundet och läsa våra nyhetsutskick.

Välkommen till en ny dejtingvärld där kärleken är närmare än du tror! 

KOSTNADER OCH ÅNGERRÄTT

Gratis- eller Guldmedlem. Du väljer själv.

Att registrera sig som medlem är gratis och tar en minut. Guldmedlemmar kan läsa, svara och skicka nya meddelanden till alla medlemmar på sajten, skriva i alla forum och på bilder, samt har alltid förtur att boka de roliga GuldEvenemangen på sajten, där antalet platser oftast är begränsat. 

Du blir Guldmedlem från 149 kr/månad till 279kr/månad beroende på vilket erbjudande du väljer. 

Ordinarie pris på ett Guldmedlemskap är från 149 kr/månad för en 6 månaders prenumeration och 183 kr för en 3 månaders och 279 kr för en månad. Totalbeloppet för respektive initial period betalas i förskott. När den initiala Guldmedlemskapperioden är slut, löper prenumerationen vidare till samma månadskostnad men bara en månad i taget, allt enligt vad som beskrivs i användarvillkoren.

Här hittar du all detaljerad information kring priser och vad du får för fördelar som betalande Guldmedlem.


Ångerrätt enligt Distans- och Hemförsäljningslagen

Shake My World´s tjänster gäller under Lagen om Distans- och Hemförsäljning och lämnar all enligt lagen nödvändig konsumentinformation öppen för dig att ta del av innan du väljer att registrera dig som en gratismedlem eller att bli betalande Guldmedlem. Hittar du inte den information du söker vänligen kontakta support@shakemyworld.com

Du har full ångerrätt av din köpta tjänst från oss fram till fullgörandet har påbörjats och med ditt samtycke under ångerfristen som är 14 dagar från köpetillfället. Eftersom vi levererar vår tjänst till dig direkt vid ditt köp kommer vi även be dig om ditt samtycke efter ditt köp. När du tagit del av och godkänt detta samtycke innebär det att din ångerfrist inte längre gäller. 

Här hittar du all information kring Distans- och Hemförsäljningslagen 

Bakgrund 

Vi har sedan starten 2008 försökt hitta de bästa sätten att matcha ihop singlar utifrån verkliga värden. Tack vare de sociala sajternas genomslag de senaste åren kan vi för första gången realisera en dejtingtjänst som vi tycker är så nära verkligheten man kan komma. Med personliga dejtingförlsag med utgångspunkt från dina vänners vänner och en onlinedejtingtjänst är vi så nära kärlek åt alla man kan komma.

Shake My World lanserades i februari 2008 och utsågs till "Bästa svenska dejtingsajt 2008",  nr 2, 2009, 2010 och 2011 av tidningen Internetworld! 

Företaget

Shake My World är ett Svenskt företag som grundades av Henrik Kristiansson och Johan Landgren. 

Juridiskt bolagsnamn: Shake My World AB
Org.nr. 556734-7348
Registreringsland: Sverige

Säljföretagets namn på Internet: shakemyworld.com.

Postadress: Palmfeltsvägen 21, 121 62 Johanneshov, Sweden

Kontakt

Behöver du hjälp med hur saker och ting fungerar på sajten, så kan du alltid kontakta Shake My Worlds support som har som mål att hjälpa dig inom 24 timmar. Du når supporten och kan läsa om komma-igång tips och andra frågor och svar på Supportsidan.

Då Shake My World bygger på att singlar har roligt och gillar tjänsten är det mycket viktigt med er feedback. Så har du förslag på förbättringar, vad du vill hitta på, eller andra idéer vänligen skicka dessa till Shake My World.

Bra förslag och idéer belönas givetvis!

Filosofi

Affärsidé

“Shakemyworld.com matchar ihop singlar utifrån de främsta dejtingsätten"

Vision

"Skapa ett roligare singelliv"

Mission

Utmana traditionell nätdejting och ta den tillbaka till verkligheten


Sök direkt

-

Social Matchmaking

matchningar totalt på Shake My World
1226 st nya senaste veckan

Bra att veta om singelaktiviteter,  dejting och träffa nya vänner. Att tänka på för singlar inför en date . Tips på vägen för att enklare träffa kvinnor eller män....