Aktiviteter - social dejting

Social dejting - att hitta kärleken har blivit roligare

Aktiviteter för singlar - Singelaktiviteter 1.0

Evenemang för singlar har arrangerats lika länge som ordet singel har funnits. Om än i liten skala. I takt med att upplevelser generellt blivit viktigare för människan har även aktiviteter för singlar börjat efterfrågas. Singlarna blir bara fler och fler och att hitta kärleken har inte blivit lättare. Roligare däremot, då aktiviteterna lockar till både skratt, engagemang och ett ack så viktigt samtalsämne. Att hitta kärleken gör man inte lättast via en bild och profiltext på nätet utan när man skrattar, mår bra och känner sig avslappnad ute i "verkligheten".

Social Dejting - Singelaktiviteter 2.0

Social dejting som fenomenet även börjat kallas, är där vi är nu. Alltså att träffa fler singlar samtidigt på en aktivitet eller evenemang du gillar, avslappnat och enkelt. Som speed dating men utan själva speed dating momentet, lägg sedan till din favorit aktivitet och att alla som deltar delar aktivitetsintresset. Varför träffa en åt gången när möjligheten finns att träffa flera samtidigt och gemensamnt göra något kul ihop. Dessutom ser du innan vem/vilka som ska gå. Utvecklingen går mot singelaktiviteter med olika inriktningar t.ex. sportaktiviteter, privata fester, resor och diverse naturupplevelser. Social Dejting är här för att stanna och är ett mer avslappnat och roligare sätt att hitta kärleken eller nya vänner. 

Det finns alltid en aktivitet som du skulle vilja gå på under aktiviteter på Shake My World. Har du en egen aktivitetsidé (stor som liten) kan du lägga upp den på Shake My World. Att hitta kärleken har aldrig varit så enkelt och roligt!

Shake My World - inspirerar till ett roligare singelliv

Bli Medlem kostnadsfritt!

Till Startsidan


Sök direkt

-

Social Matchmaking

matchningar totalt på Shake My World
398 st nya senaste veckan

Bra att veta om singelaktiviteter,  dejting och träffa nya vänner. Att tänka på för singlar inför en date . Tips på vägen för att enklare träffa kvinnor eller män....