Date och dejta

Date - att dejta framgångsrikt

På date - små tips

Att dejta är kul, en date blir ofta så rolig som du gör den till. Tänk med andra ord på att ha roligt när du dejtar. Allt blir så mycket lättare och mer avslappnat med skratt och leenden. Försök vara dig själv och gärna med ett leende på läpparna. Din date gillar att prata om sig själv, så ställ gärna frågor, börja med lätta frågor och följ gärna upp med detaljfrågor. Att dejta framgångsrikt handlar mycket om att våga bjuda på sig själv. Ett tips om du vill försöka komma din date in på livet är att du själv vågar öppna dig lite, berätta gärna om något som är lite känsligt för dig. När du öppnar dig är det större chans att din date också gör det. På så sätt kommer ni närmare varann i samtalen och kommer förbi de annars i början rätt ytliga konversationerna.

Att dejta - fördel aktivitetsdate

Längden på en date kan variera helt beroende på hur ni känner att det går. Har ni valt en aktivitet av något slag så blir det ett naturligt avslut där du tackar för en trevlig date och att ni hörs snart igen. På så sätt har ingen något krav att behöva höra av sig, det blir vad det blir. Att dejta är inte lika lätt som att köpa mjölk men inte heller så svårt som man ofta tror. Avslutningsvis: att dejta blir så mycket enklare och roligare för dig och din date om ni gör en aktivitet ni båda gillar. Aktiviteterna kan du hitta på Shake My World.

Shake My World - Aktiverar Sveriges singlar

Bli Medlem kostnadsfritt på en minut!

Till Startsidan


Sök direkt

-

Social Matchmaking

matchningar totalt på Shake My World
384 st nya senaste veckan

Bra att veta om singelaktiviteter,  dejting och träffa nya vänner. Att tänka på för singlar inför en date . Tips på vägen för att enklare träffa kvinnor eller män....