Dejting och nätdejting

 Nätdejting - dejting på dina villkor

Nätdejting - populär form av dejting

Nätdejting eller Internetdejting är ett relativt nytt sätt att i sin egen takt framför datorn söka och träffa en partner via en internettjänst. Nätdejting i Sverige uppstod runt år 2000 och har vuxit i omfattning. Idag ägnar sig alla åldersgrupper åt nätdejting och antalet singlar som hittar en partner via dejting på nätet växer kraftigt. Enligt undersökningar har mer än 65-70% av alla singlar i Sverige provat denna form av dejting. Utvecklingen pekar stadigt uppåt i hela världen där Sverige rent procentuellt är ett av de länder som dejting via nätet är som störst.

NYHET - Nu kan du smygdejta dina vänners singelvänner bara på Shake My World!

Nätdejting - nästa steg

Många nätdejtare kan uppleva det som jobbigt och tidskrävande att hitta rätt bland mängder av bilder och texter på singlar. På Shake My World finns istället möjligheten att gå på en aktivitet man själv gillar och träffa fler singlar samtidigt. En mer avslappnad och roligare form av dejting helt enkelt!

NYHET - Flest par träffas via gemensamma vänner och på nätet. Bara på Shake My World kombineras nu dessa två främsta vägarna till kärleken.

Vem som helst kan prova på nätdejting, nu träffsäkrare än någonsin.

Shake My World - Kärleken är närmare än du tror!

Bli Medlem kostnadsfritt på en minut! Du hittar dina vänners singelvänner på ett kick!

Till Startsidan


Sök direkt

-

Social Matchmaking

matchningar totalt på Shake My World
511 st nya senaste veckan

Bra att veta om singelaktiviteter,  dejting och träffa nya vänner. Att tänka på för singlar inför en date . Tips på vägen för att enklare träffa kvinnor eller män....