Kvinna söker man

Kvinna söker man - kvinnor söker män via nätet, här är tipsen!

Top 7 supertips för dig som söker män

Nr 1. Ha roligt! "Kvinna söker man" blir så mycket enklare med skratt och humor. Nätet är alltid förenat med roliga möten om du själv vill det. Att ha humor både i din presentation och i din kommunikation framkallar både skratt och sympati hos den du söker.

Nr 2. Marknadsför dig själv. Att kvinnor söker män via nätet är väl ingen nyhet. "ensam kvinna söker man"  beskrivningarna börjar försvinna, nu handlar det om att synas och gärna berätta om dig själv på ett intressant sätt .Med detta menas att, våga visa vem du är, lämna avtryck, våga ta kontakt, se till att du syns där du vill synas. Många kvinnor söker män via nätet, så våga därför att synas i konkurrensen. "Kvinna söker man" blir så mycket enklare ju mer du syns och din chans ökar att intressanta människor upptäcker och kontaktar just dig.

Nr 3. Se till att fila på en entusiastisk och ärlig presentation av dig själv och som gärna sticker ut lite. Använd gärna humor, detaljer och positiva nyanser som gör dig lite unik i din personliga beskrivning. Ofta förekommande i  "kvinnor söker män" presentationer är T.ex.;  Jag är 162 cm lång och har husdjur och gillar att promenera. Prova istället; Med mina 162 cm över marken står jag rätt stadigt på jorden, även om mina två labradorer gör allt för att få mig att tappa balansen när vi är ute i skogen och promenerar.

Nr 4. Ladda upp en bild och använd fotoalbumen för att beskriva dig själv ytterligare. Bra och personliga bilder kan ju ibland säga mer än tusen ord. Många kvinnor söker män på nätet just därför att man kan få en snabb inblick i mannens liv med hjälp av bilder. Tänk på att män fungerar på samma sätt.

Nr 5. Säker dejting bygger på några små enkla regler. Lämna inte personlig information för tidigt innan du känner dig säker på personen i fråga.  Om du internetdejtar kan det vara bra att träffas på offentlig plats eller i grupp första gången om du känner dig osäker.

Nr 6. Då det är lätt att bygga skyhöga förväntningar utifrån bilder och långa mailkonversationer mellan er rekommenderas att ni istället försöker träffas så snart som möjligt. Då får ni snabbt veta om den berömda kemin finns mellan er eller inte.

Nr 7. Som kvinna får du oftast 5 ggr så många fler meddelanden än som man. Så försök att fyll i så mycket information som möjligt om dig själv som kan få rätt man intresserad. Hellre kvalitet än kvantitet.

Att "kvinna söker man" fungerar via nätet, det vet vi! Prova du med!

Lycka till!!

Shake My World - Aktiverar Sveriges singlar

Bli Medlem kostnadsfritt

Till Startsidan


Sök direkt

-

Social Matchmaking

matchningar totalt på Shake My World
467 st nya senaste veckan

Bra att veta om singelaktiviteter,  dejting och träffa nya vänner. Att tänka på för singlar inför en date . Tips på vägen för att enklare träffa kvinnor eller män....