Singlar och singelträffar

Singelträffar - ett roligare sätt att träffa singlar

Singelträffar - singlar vill ha roligt

Vill du träffa andra singlar på ett roligare och mer avslappnat sätt, har du kommit rätt!  På Shake My World kan du träffa fler singlar samtidigt på aktiviteter du och andra gillar. Faktiskt fler än på någon annan dejtingsajt då Shake My World har singelaktiviteter eller singelträffar lite som en specialitet. Du kanske själv har märkt att träffa rätt är inte så enkelt och nätdejting är ofta förenat med förväntningar på en bild och profiltext. På singelträffarna händer det allt som oftast att du fastnar för någon som du inte alls kanske trodde innan. Detta är tjusningen med att träffas kring en rolig aktivitet.  Kravlöst, roligt och avslappnat, precis som det ofta är när kärleken slår till. Singelträffar som genomförts är tex: diverse sportaktiviteter, resor, bowling, AWs och till och med skärmflygning, och det är medlemmarna som är arrangörer.

Om jag vill träffa singlar men inte på singelträffar?

Vill du inte gå på aktiviteter, så finns självklart möjligheten att söka och matcha och ta kontakt med andra singlar precis som vanligt också. Skillnaden mot andra dejtingsajter är att här finns singlar som gillar att aktivera sig. Med andra ord händer det mer på Shake My World än på andra dejtingsajter.

Är du singel? NYHET, nu kan du smygdejta dina vänners singelvänner! 

Shake My World - Kärleken är närmare än du tror!

Bli Medlem kostnadsfritt på en minut! Så hittar du dina vänners singelvänner på ett kick.

Till Startsidan


Sök direkt

-

Social Matchmaking

matchningar totalt på Shake My World
399 st nya senaste veckan

Bra att veta om singelaktiviteter,  dejting och träffa nya vänner. Att tänka på för singlar inför en date . Tips på vägen för att enklare träffa kvinnor eller män....