Träffa kvinnor

Träffa kvinnor - att tänka på när man söker kvinnor  i Sverige

Top 7 supertips för att träffa vackra kvinnor via nätet

Nr 1. Ha roligt! Att träffa kvinnor är alltid förenat med roliga möten om du själv vill det. Att ha humor både i din presentation och i din kommunikation framkallar både skratt och sympati hos svenska kvinnor.

Nr 2. Marknadsför dig själv! Med detta menas att, våga visa vem du är, lämna avtryck, våga ta kontakt, se till att du syns där du vill synas. Kom ihåg att om du syns i många sammanhang ökar chansen att intressanta, vackra kvinnor upptäcker just dig. Man söker inte alltid aktivt, ibland söker kvinnor i andra delar av sajten och finns du även i ett foruminlägg under ett ämne hon gillar, ökar chansen till kontakt.

Nr 3. Se till att fila på en entusiastisk och ärlig presentation av dig själv som gärna sticker ut lite. Tänk på hur svenska kvinnor eller vackra kvinnor i allmänhet tänker när dom läser din presentation. Man söker ofta efter någon speciell. Använd gärna humor, detaljer och positiva nyanser som gör dig lite unik i din personliga beskrivning. T.ex.;  Jag är 196 cm lång och har husdjur och gillar att promenera. Kan istället bli; Med mina 196 cm över marken står jag rätt stadigt på jorden även om mina två labradorer gör allt för att få mig att tappa balansen när vi är ute i skogen och promenerar.

Nr 4. Ladda upp en bild och använd fotoalbumen för att beskriva dig själv ytterligare. Bra och personliga bilder kan ju ibland säga mer än tusen ord.

Nr 5. Säker dejting bygger på några små enkla regler. Lämna inte personlig information för tidigt innan du känner dig säker på personen i fråga. När du träffar kvinnor som du bestämt träff via internet kan det vara bra att träffas på offentlig plats eller i en grupp första gången om du känner dig osäker. Svenska kvinnor föredrar gentlemen, tänk på att få henne att känna sig trygg.

Nr 6. Då det är lätt att bygga skyhöga förväntningar utifrån bilder och långa mailkonversationer mellan er rekommenderas att ni istället försöker träffas så snart som möjligt. Då får ni snabbt veta om den berömda kemin finns mellan er eller inte.

Nr 7. Kom ihåg att vackra kvinnor gillar att bli uppvaktade. Så försök att bjuda på det lilla extra, vare sig det är med ord eller en gest så ska du låta henne känna att hon inte är en i mängden.

Nr 8. Svenska kvinnor = Vackra kvinnor! Tänk på att om det hade varit lätt att träffa kvinnor, eller snarare rätt kvinna hade det inte funnits några singlar. Vackra kvinnor är det finaste vi män söker, kom ihåg att det krävs både engagamang och tålamod att hitta rätt.

Lycka till!

Shake My World - Aktiverar Sveriges singlar

Bli Medlem kostnadsfritt på en minut!

Till Startsidan


Sök direkt

-

Social Matchmaking

matchningar totalt på Shake My World
756 st nya senaste veckan

Bra att veta om singelaktiviteter,  dejting och träffa nya vänner. Att tänka på för singlar inför en date . Tips på vägen för att enklare träffa kvinnor eller män....